Támogatás

[vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”3714″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Adomány

Tekintettel arra, hogy az adomány egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi és rehabilitációs célt szolgál, tehát közcélú, a vállalatok számára adókedvezmény igénybevételére jogosító igazolást állítunk ki.

Alapítványunk nyílt, ahhoz bárki csatlakozhat, aki elfogadja  céljainkat és támogatja munkánkat.

Alapítványunk az adományokat magánszemélyektől, jogi személyektől és az adóból felajánlott 1%-os összegekből kapja. Készpénzt csak kivételes esetekben fogad el, lehetőség van csekken történő befizetésre, banki átutalásra illetve online bankkártyás fizetésre.

Adományaikat, felajánlásaikat, önzetlen segítségüket ezúton is szívből köszönjük!

1%-os adószámunk: 19560306-1-06

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”no_bg” css=”.vc_custom_1423157435720{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 70px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Támogatóink” main_heading_line_height=”desktop:30px;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading][leap_clients][leap_client image=”3655″ link=”http://www.terrakotta.hu/” linktarget=”_blank”][/leap_clients][/vc_column][/vc_row]