Rólunk

[vc_row full_width=”stretch_row_content” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^3712|url^http://gondviselesalapitvany.hu/wp-content/uploads/2015/02/rolunk-bg2.jpg|caption^null|alt^null|title^rolunk-bg2|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_override=”full” disable_on_mobile_img_parallax=”disable_on_mobile_img_parallax_value” css=”.vc_custom_1462802907584{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1423079404839{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-color: rgba(244,249,243,0.8) !important;*background-color: rgb(244,249,243) !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″ css=”.vc_custom_1423079419461{padding-right: 30px !important;}”][vc_column_text]

Alapítványunk kiemelten fontosnak tartja a személyes jelenlétben és segítségnyújtásban rejlő erőt, valamint a segítés folyamatában megfogalmazott konkrét igényekre adott konkrét és hatékony válaszokat.

Munkatársaink kapcsolatban állnak olyan kettészakadt, függőségektől megterhelt családokkal, ahol a személyes tanácsadás és a megfelelő szakemberhez történő közvetítés az évek során tartós, pozitív eredménnyel járt. Ezeknek a családoknak alkalmanként – a létfenntartáshoz elengedhetetlen – anyagi vagy természetbeni támogatást nyújtunk.

Igyekszünk az emberekhez odahajolni, és “meglátni az embert az emberben.” Fontosnak tartjuk, hogy ne “kampány” segítséget nyújtsunk, hanem ott legyünk a rászorulók mellett életvezetésükben, tanácsokkal lássuk el őket, és reményt és vigaszt nyújtsunk nekik.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”no_bg” css=”.vc_custom_1423157435720{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 70px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1449667030241{padding-top: 0px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Támogatóink” main_heading_line_height=”desktop:30px;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading][leap_clients][leap_client image=”3655″ link=”http://www.terrakotta.hu/” linktarget=”_blank”][/leap_clients][ultimate_heading main_heading=”Közlemény az adományok felhasználásáról 2015″ margin_design_tab_text=””]közlemény15KOZ[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator][/vc_column][/vc_row]