Rólunk

Sorsunk alakulásában nem láthatjuk mindig Isten kezét, de bizonyosak lehetünk afelől, hogy mindig velünk van.C.H. Spurgeon

A GONDVISELÉS A RÁSZORULÓKÉRT ALAPÍTVÁNY azzal a céllal jött létre, hogy idős, magányos embereknek, tartós betegséggel küzdő rászorulóknak, illetve nehéz körülmények között felnövő gyermekeknek és családjaiknak nyújtson testi és lelki támogatást.

Kérjük, ha teheti segítse munkánkat, hogy még több rászoruló emberhez eljuthassunk. Az alapítvány kiemelten fontosnak tartja az SNI-s gyerekek és családjaik életének megkönnyítését. Szeretnénk minél több kisgyereknek a megfelelő fejlesztést elérhetővé tenni. Létfontosságú szempontnak tartjuk az együttérzés és a tolerancia jelenlétét a társadalomban. 

Célunk, hogy az SNI-s kisgyermekek be tudjanak illeszkedni a közösségbe, hogy ott elfogadást és megértést találjanak, majd később, felnőtt korukban a társadalom értékes, hasznos tagjának érezhessék magukat. 

Igyekszünk az emberekhez odahajolni, és “meglátni az embert az emberben”. Fontosnak tartjuk, hogy ne “kampány” segítséget nyújtsunk, hanem ott legyünk a rászorulók mellett életvezetésükben, tanácsokkal lássuk el őket, és reményt és vigaszt nyújtsunk nekik. Munkatársaink kapcsolatban állnak olyan kettészakadt, függőségektől megterhelt családokkal, ahol a személyes tanácsadás és a megfelelő szakemberhez történő közvetítés az évek során tartós, pozitív eredménnyel járt ezeknél a családoknál.

Fő Támogatóink

A weboldal a Nemzeti Együttműködés segítségével jött létre.


nemzeti-egyuttmukodesi-alap-nagy-1140x499-1